Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sås | ||
2 tsp | Tandoorikrydda | |
1 pc. | Gul lök | |
100 g | Cashewnötter Saltade | |
3 clove | Vitlök | |
2 krm | Salt | |
150 g | Smör | |
5 dl | Vispgrädde | |
300 g | Passerade Tomater | |
0,5 tsp | Cayennepeppar | |
Kyckling | ||
1 kg | Kycklingfile Fryst | |
1 tbsp | Tandoorikrydda |
Sätt ugnen på 180 grader och smöra en ugnsfastform.
Kycklingen: Tärna och blanda kycklingen med 1 msk tandori krydda, Låt kyckligen stå i ugnen i ca 20 minuter.
Sås: Smält smör i en stor stekpanna eller gryta. Blanda lök och vitlök i smöret och låt karameliseras. Blanda i tomater, grädde, salt, cayenne och 2 tsk tandorikrydda. Låt såsen sjuda i 20-30 min.
Blanda ner den färdiga kycklingen i såsen och låt de sjuda tillsammans en stund.
Servera gärna med sallad och lite cashew nötter.
Photo:
Malin Olofsson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria