Skip to main content
Salladsskål med cashew och färsfräs
Mia Troberg

Salladsskål med cashew och färsfräs

30 minEasy
315,20 kr
4 portions 27,07 kr per portion
Söta salladsskålar med fräsigt innehåll. Tycker du att det är knepigt att ta loss skålar kan du göra rätten som en sallad. Rekvisita: Agneta Livijn

Marinad
2 tbspFärsk ingefära
3 tbspKinesisk soja
0,5 pc.Chilipeppar Röd
1 tbspRapsolja
2 cloveVitlök Vanlig
1 tbspHonung Flytande
0,5 pc.Isbergssallat
1 dlCashewnötter Naturella
0,5 pc.Zucchini
500 gNötfärs
1 tbspRapsolja
100 gGlasnudlar
0,5 pc.Gul lök
1 pc.Vanliga morötter
Instructions
1

Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Spola dem med kallt vatten. Skala moroten. Skär långa remsor av morot och zucchini. Blanda med nudlarna.

2

Blanda marinaden och häll hälften av den över grönsakerna och nudlarna.

3

Grovhacka nötterna. Hacka löken. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Stek köttfärsen tillsammans med nötter, lök och resten av marinaden.

4

Lossa 8 st salladsblad försiktigt från isbergshuvudet. Fyll varje salladsblad med nudelsallad och toppa med köttfräset.

Näringsinnehåll: Energi (kcal) 467,7, Protein (g) 29,4, Fett (g) 23,1, Kolhydrater (g) 34,5