Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomat- och getostaioli | ||
5 pc. | Soltorkade Tomater | |
50 g | Getost, Chevre | |
1 dl | Äkta Majonnäs | |
1,5 tsp | Torkad oregano | |
300 g | Nötfärs | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
Hamburgertopping | ||
3 pc. | Hamburgerbröd | |
0,1 pc. | Färsk timjan | |
0,5 pc. | Rödlök | |
0,5 pc. | Plocksallat |
Gör aiolin: Hacka tomaterna fint och blanda med majonnäsen. Smula ned getosten.
Blanda ihop alla ingredienser till burgarna i en bunke. Forma små burgare och stek i smör i en stekpanna, alternativt grilla. Hit kan nattmaten förberedas.
Lägg ihop hamburgare på ett fat med sallat, skivad rödlök och aioli. Toppa gärna med en örtkvist.
Photo:
Ulrika Ekblom
225,48 kr /kg
239,67 kr /kg
70,00 kr /kg
6 990,00 kr /kg
129,00 kr /kg
33,25 kr /kg
998,53 kr /kg
1 355,36 kr /kg
100,00 kr /kg
134,75 kr /kg
30,00 kr /kg
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
21,95 kr /pc.