Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Dill - färsk | |
1 pc. | Zucchini | |
4 pc. | Potatis | |
1 tbsp | Solrosolja | |
1 pc. | Vitlök Färsk | |
100 g | Fetaost | |
1 pc. | Aubergine | |
3 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk |
Skär zucchini, potatis och aubergine i 1/2 cm tjocka skivor. Torka av dem om de är fuktiga. Hetta upp lite solrosolja i en stekpanna. Stek grönsakerna en sort i taget på medelvärme i 3-4 minuter på var sida eller tills de blir gyllenbruna. Salta och peppra. Lägg upp dem på ett varmt fat. blanda yoghurt, smulad fetaost och vitlök i en skål. Smaka av med salt och peppar, toppa med en dillvippa.
Photo:
Eric Josjö
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana