Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 tbsp | Tomatpuré | |
2 krm | Grillkrydda | |
1 dl | Majsolja | |
1 clove | Vitlök | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Honung | |
3 tbsp | Japansk soja | |
800 g | Potatis | |
2 tbsp | Katrinplommonpure | |
0,5 kg | Revbensspjäll | |
1 krm | Svartpeppar |
Blanda alla ingredienser förutom köttet i en skål. Var inte snål med svartpeppar och grillkryddan. Skär revbensspjällen i lagom bitar och lägg dem i marinaden i några timmar, vänd dem då och då. Häll allt i en stekpåse och vänd påsen några gånger så att marinaden fördelar sig i påsen.
Lägg påsen på en långpanna och stick ett litet hål upptill. Stek i ugnen 175 ° tills köttet släpper benen- ca 70-80 minuter. Spara stekskyn och koka i en kastrull med lite grädde och servera med kokt potatis.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria