Skip to main content
Favoritspjäll

Favoritspjäll

4 hEasy
280,70 kr
4 portions 31,76 kr per portion
Favoritspjäll

3 tbspTomatpuré
2 krmGrillkrydda
1 dlMajsolja
1 cloveVitlök
1 krmSalt
1 tbspHonung
3 tbspJapansk soja
800 gPotatis
2 tbspKatrinplommonpure
0,5 kgRevbensspjäll
1 krmSvartpeppar
Instructions
1

Blanda alla ingredienser förutom köttet i en skål. Var inte snål med svartpeppar och grillkryddan. Skär revbensspjällen i lagom bitar och lägg dem i marinaden i några timmar, vänd dem då och då. Häll allt i en stekpåse och vänd påsen några gånger så att marinaden fördelar sig i påsen.

Lägg påsen på en långpanna och stick ett litet hål upptill. Stek i ugnen 175 ° tills köttet släpper benen- ca 70-80 minuter. Spara stekskyn och koka i en kastrull med lite grädde och servera med kokt potatis.