Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
2 clove | Vitlök | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
4 tbsp | Majonnäs | |
2 dl | Riven Texmexost | |
Fyllning | ||
1 dl | Vatten | |
1 pc. | Gul lök | |
2 pc. | Taco Kryddmix | |
600 g | Blandfärs | |
1 pc. | Chilipeppar Färsk | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
Pajdeg | ||
1,5 dl | Filmjölk Naturell | |
50 g | Mat & Bak Smör Osaltat | |
4 dl | Vetemjöl | |
1 tsp | Salt | |
2 tsp | Bakpulver |
Gör så här: Blanda samman alla ingredienserna till pajskalet, och tryck ut i en pajform med löstagbar kant. Förgräddas i ugnen i 10 minuter på 225 °C. Tryck ut degen lite efter gräddningen, för att få upp kanterna igen.
Bryn köttfärsen med löken. Tillsätt tacokryddan och vattnet. Låt det puttra så det blir ganska torrt. Lägg fyllningen i pajskalet, och lägg på hackade/skivade tomater och chilin över fyllningen.
Blanda alla ingredienserna till toppingen och bred över tacoblandningen. Grädda i 10-15 min i 250°C tills ytan fått vacker färg.
Serveras med sallad om man vill.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt