Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2,5 tsp | Majsstärkelse | |
2 tbsp | Dill - fryst | |
65 g | Machesallat | |
250 g | Färska champinjoner | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1 dl | Riven Gratängost | |
200 g | Räkor Skalade | |
1 tbsp | Smör | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1 dl | Standardmjölk | |
800 g | Pannkaksmix |
Tina räkor och stek pannkakorna. Sätt ugnen på 225 grader.
Ansa och skiva purjolöken och champinjonerna. Bryn matfettet i en panna.
Blanda Majsstärkelsen med grädden. Rör ner den och mjölken i pannan och låt koka upp under omrörning. Dra pannan av värmen.
Krama ur räkorna ordentligt och blanda ner dem och dillen i pannan. Smaka av med salt och peppar.
Fördela fyllning på pannkakorna och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnssäker form. Toppa med osten.
Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter.
Skölj och skär tomaterna i bitar och blanda med salladen och vinägern. Krydda med salt och peppar.
Servera crepsen med salladen.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta