Skip to main content
Räkcrepes

Räkcrepes

30 minEasy
383,35 kr
4 portions 66,16 kr per portion
Räkcrepes

2,5 tspMajsstärkelse
2 tbspDill - fryst
65 gMachesallat
250 gFärska champinjoner
1 tbspBalsamvinäger
1 dlRiven Gratängost
200 gRäkor Skalade
1 tbspSmör
2 pc.Vanliga Tomater
0,5 pc.Purjolök
1,5 dlMatlagningsgrädde
1 dlStandardmjölk
800 gPannkaksmix
Instructions
1

Tina räkor och stek pannkakorna. Sätt ugnen på 225 grader.

Ansa och skiva purjolöken och champinjonerna. Bryn matfettet i en panna.

Blanda Majsstärkelsen med grädden. Rör ner den och mjölken i pannan och låt koka upp under omrörning. Dra pannan av värmen.

Krama ur räkorna ordentligt och blanda ner dem och dillen i pannan. Smaka av med salt och peppar.

Fördela fyllning på pannkakorna och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnssäker form. Toppa med osten.

Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Skölj och skär tomaterna i bitar och blanda med salladen och vinägern. Krydda med salt och peppar.

Servera crepsen med salladen.