Skip to main content
Panerad Tofu "fiskpinnar"

Panerad Tofu "fiskpinnar"

40 minEasy
186,25 kr
4 portions 29,31 kr per portion
Panerad Tofu "fiskpinnar"

Panerad Tofu
400 gTofu
3 tbspRapsolja
1 dlVatten
1 pc.Citron
3 tbspJapansk soja
2 tspDragon - torkad
1 dlVetemjöl
2 dlPanko
Potatis och gurka
1 tspHonung
0,5 pc.Citron
0,5 pc.Gurka
1 kgPotatis
Sås
2 pc.Ägg
2 dlGräddfil
1 dlÖrter & Smaksättare
0,5 pc.Rödlök
Instructions
1
  1. Koka potatis.
  2. Skär tofu i breda stavar, lägg ner i en form tillsamans med soja och citronsaft. Låt stå i ca 30 minuter.
  3. Vispa ihop vetemjöl och vatten
  4. Vänd tofupinnarna i smeten och sedan i Panko och dragon och stek gyllenbruna i rapsolja.
  5. Grovhacka Hårdkokta ägg och blanda med gräddfil, lök och örter. Smaka av med salt och peppar.
  6. Skiva gurkan tunnt, vänd runt med citronsaft, honung och salt.