Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
1 pc. | Tortilla | |
3 dl | Gräddfil | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
Chili con carne | ||
500 g | Krossade Tomater | |
400 g | Vita Bönor | |
2 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Paprikakrydda | |
1 tsp | Cayennepeppar | |
1 tbsp | Chilipulver | |
400 g | Kidneybönor | |
2 clove | Vitlök | |
500 g | Nötfärs |
Finhacka lök och vitlök. Hetta upp smör eller olja i en panna och stek löken mjuk utan att den tar färg på inte alltför hög värme. Tillsätt färsen, rör om och bryn den i några minuter. Tillsätt kryddorna och rör om. Häll på tomatkrosset och låt koka på svag värme i ca 10 minuter.
Häll av bönorna och skölj dem. Tillsätt till grytan. Rör om och smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar.
Värm tortillabröden enligt anvisning och servera med chilin, strimlad isbergssallad och gräddfil.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria