Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Fetaost | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 pc. | Citron | |
1 kg | Potatis | |
125 g | Körsbärstomater | |
2 tsp | Flingsalt | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
500 g | Hokifilé | |
1 krm | Svartpeppar | |
10 pc. | Gröna oliver |
Sätt ugnen på 175º. Klyfta potatisen och lägg den i en ugnsäker form. Ringla över ca 1 msk olja och strö över lite flingersalt. Ställ in potatisen först tar ca 10-15 minuter längre än fisken.
Krydda fiskfiléerna med salt- och pepparblandningen. Lägg fisken i en ugnssäker form.
Skala citronen med en liten kniv så att inget av det vita finns kvar. Skär citronköttet i små bitar.
Fördela citronbitarna, oliverna och tomaterna över fisken. Smula över osten och ringla över olivoljan. Sätt formen eller plåten mitt i ugnen och låt stå 15-20 min eller tills fisken är klar. Garnera med basilika. Servera med potatisklyftorna. Ca 435 kcal per portion: 16 g fett • 32 g protein • 39 g kolhydrater
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria