Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Färska champinjoner | |
4 pc. | Kycklingfile | |
2 pc. | Bacon Skivat | |
2 pc. | Halloumi | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell |
Skär svampen i mindre bitar och stek dessa i smör, tillsätt 1 dl creme fraiche, kryddor och låt det koka ihop och kallna. Skär kycklingfiléerna så att det blir så stora och platta som möjligt - platta till dem. Lägg svampröran på kycklingfiléerna och rulla ihop dem med ett par skivor bacon runt varje kycklingrulle. Lägg i ugnsform smörjd med smör och grädda i ca 40 min i 200 grader.
Skiva halloumiosten och lägg i ugnsform, rör ihop 1 dl creme fraiche och grädden och häll över. Grädda i 200 grader ca 20 min, man kan lägga folie över om det ser ut att bli bränt och ha inne i ugnen längre.