Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Florsocker | |
100 g | Sötmandel Naturell | |
75 g | Smör | |
1 pc. | Citron | |
5 pc. | Ägg | |
150 g | Mörk Blockchoklad | |
3 dl | Vispgrädde |
Bryt chokladen i små bitar, lägg 50 gram åt sidan och lägg 100 gram i en skål med smöret.
Smält smöret och chokladen.
Vispa äggulorna luftiga i en skål och äggvitorna tillsammans med citronsaften till ett riktigt fast skum i en annan skål.
Blanda sedan äggulor, nötmal, chokladsmöret och sötningsvarianten till en kräm och vänd ihop det med äggvitan.
Häll smeten i en smord 24 cm form, gärna springform. Peta ner restrerande choklad i smeten och grädda i 175 grader i 25-35 minuter.
Servera med vispad grädde.
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
2 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant