Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
2 tbsp | Vinäger | |
125 g | Körsbärstomater | |
Gratäng | ||
400 g | Krossade Tomater | |
1 dl | Vatten | |
300 g | Penne | |
340 g | Majskorn | |
1,5 tsp | Strösocker | |
1,5 tsp | Chilipulver | |
150 g | Riven Gratängost | |
4 tsp | Paprikakrydda | |
3 tsp | Spiskummin | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Gul lök | |
500 g | Nötfärs | |
2 tbsp | Olivolja | |
3 tsp | Torkad oregano |
Sätt ugnen på 200 grader. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
Gratäng: Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp en panna med lite olja och stek löken tillsammans med köttfärsen.
Tacoblandning: Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, chilipulver, oregano, strösocker och salt. Tillsätt kryddblandningen till köttfärsen. Fräs runt i 1 min.
Tillsätt krossade tomater, majskorn och vatten och låt det puttra ihop 2-3 minuter.
Sila av pastan och blanda med köttfärsen i en stor ugnsfast form. Strö över ost och sätt in i ugnen ca 10 min eller tills osten har fått fin gyllenbrun färg.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen och blanda med ½ ask sköljda cocktailtomater. Ringla över lite olja och vinäger och servera till tacogratängen.
Näringsvärde: Kcal: 756, Fett: 34 g, Protein: 45 g, Kolhydrater: 61 g.
Photo:
Linnea Swärd
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt