Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
50 g | Parmesanost | |
2 clove | Vitlök | |
200 g | Spenat Hackad Fryst | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
4 pc. | Kycklingfile | |
500 g | Krossade Tomater | |
200 g | Mozzarellaost | |
200 g | Ricottaost |
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form och krydda med salt och peppar, grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter.
Tina spenaten i mikron och blanda i ricottaosten. Pressa vitlöken och blanda ner i de krossade tomaterna.
När kycklingen är klar, dela den i mindre bitar. Lägg bitarna i botten på en ugnsfast form, häll över spenatblandningen och överst de krossade tomaterna. Skiva tomaterna och mozzarellaosten och lägg ovanpå. Ha till sist på parmesanosten och basilika. Grädda i ugnen i ca 25 minuter.
2 Krossade Tomater 390g Garant
2 Mozzarella 125g Michelangelo