Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 dl | Quinoa | |
250 g | Körsbärstomater | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
125 g | Mozzarellaost | |
0,5 tsp | Paprikakrydda | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 dl | Svarta Linser | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
30 g | Parmesanost | |
1 pc. | Finkrossade Tomater Basilika | |
1 pc. | Finkrossade Tomater Vitlök |
Sätt ugnen på 175°c. Koka linser och quinoa enligt anvisning på paketen. Värm pastasås och tomatpuré i en kastrull. Rör i grädde, parmesan, paprikapulver, peppar och salt. Ta kastrullen från värmen och rör ner linser, quinoa och strimlad basilika. Skär tomaterna i halvor och rör ner hälften av dem i quinoan. Smörj en ugnsfast form och häll i quinoaröran. Lägg resterande tomathalvor ovanpå, och därefter mozzarellan skuren i skivor. Gratinera i 20-25 minuter.
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Linser Svarta EKO 500g Biofood
1 Krossade Tomater Örter 390g Garant