Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Jasminris | |
1 pc. | Lime | |
Gryta | ||
2 krm | Salt | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
70 g | Färsk bladspenat | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
500 g | Kycklingfärs | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
0,5 pc. | Purjolök | |
400 g | Kokosmjölk |
Koka ris enligt anvisning på paketet.
Gryta: Finstrimla och skölj purjolöken. Skala och riv vitlök och ingefära. Skölj och finhacka chilipepparn.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs lök, ingefära och chili hastigt, tillsätt kycklingfärsen och låt den bli helt genomstekt. Tillsätt fisksås, soja, honung och kokosmjölk och låt de puttra ihop i 5 min. Smaka av med salt och peppar och tillsätt sköljd spenat.
Servera grytan med ris och limeklyftor.
Näringsvärde: Kcal: 606 Fett: 28 g Protein: 35 g Kolhydrater: 51 g
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel