Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
397 g | Kondenserad mjölk | |
25 g | Smör | |
400 g | Mörk chokladkaka | |
150 g | Daim |
Grovhacka den mörka chokladen. Lägg choklad och smör i en värmetålig bunke. Ställ bunken över en kastrull med sjudande vatten. Rör om tills chokladen och smöret smält till en jämn chokladsmet.
Ta bort bunken från värmen och tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. Låt smeten svalna något.
Grovhacka daimen och rör ner i chokladsmeten, spara 1/3 att garnera fudgen med.
Täck en rektangulär form, ca 15×30 cm i diameter med bakplåtspapper. Bred ut smeten i ett jämnt lager och toppa med resten av daimbitarna. Smula ev över frystorkade hallon.
Ställ in fudgen i kylskåpet och låt den stelna i minst 1 timme. Skär i bitar och förvara fudgen i kylskåp.
Photo:
Susanna Blåvarg