Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
250 g | Vanliga morötter | |
250 g | Bulgur | |
Saffransfisk | ||
1 pc. | Paprika | |
500 g | Torskfilé | |
0,5 pc. | Purjolök | |
0,5 g | Saffran | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
200 g | Kokosmjölk |
Sätt ugnen på 175 grader.
Saffranfisk: Skölj purjolöken och skär i bitar. Skär varje del i tunna strimlor på längden.
Skölj, kärna ur och strimla paprika.
Hetta upp en stekpanna med 1 msk olja och fräs grönsakerna mjuka. Krydda med en nypa salt och peppar.
Blanda kokosmjölk med saffran i en liten kastrull och låt koka upp. Tag sedan bort kastrullen från plattan.
Lägg torsken i en ugnsfast form, och salta och peppra. Lägg grönsaksfräset över och häll till sist över saffranssåsen. Sätt in i ugnen och tillaga i ca 15-20 min.
Koka bulgur enligt anvisning på paketet.
Skala och riv morötterna och servera till fisken.
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's