Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Potatis Fast | |
750 g | Krossade Tomater | |
400 g | Kycklingfärs | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 pc. | Hönsbuljong | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
6 dl | Vatten | |
0,75 pc. | Chilipeppar Röd |
Tomatsoppa: Skala och skär lök, vitlök och potatis i bitar.
Dela och kärna ur chilin och skär i bitar.
Hetta upp smör eller olja i en stor kastrull och fräs lök, potatis och chili under omrörning, ca 2 min.
Tillsätt vatten, buljongtärningar och tomatkross. Sjud under lock tills potatisen är mjuk, ca 10 min.
Mixa soppan slät och rör ner creme fraichen.
Frikadeller: Blanda färsen med salt och peppar. Forma till små köttbullar och lägg i den heta soppan. Låt sjuda i ytterligare ca 10 min.
Servera soppan med bröd.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt