Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Duchessetoppar | ||
1 pc. | Ägg | |
0,5 krm | Vitpeppar Malen | |
200 g | Potatis Fast | |
0,2 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Smör | |
2 krm | Salt | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
100 g | Spenat Hackad Fryst | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Citronpeppar | |
200 g | Laxfilé Fryst | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
60 g | Sparris Färsk | |
0,2 dl | Vispgrädde | |
Romsås | ||
1 tbsp | Dill - färsk | |
0,2 dl | Berikad majsvälling | |
1 krm | Salt | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
15 g | Storkornskaviar Röd | |
1,2 dl | Smetana | |
0,6 dl | Majonnäs |
Koka upp hackad spenat och grädde. Red av med Thick & Easy.
Lägg i skivad färsk sparris och sjud upp. Smaka av med salt och peppar.
Lägg spenat- och sparriskrämen i botten av ett bleck och lägg på tinad lax. Krydda laxen med salt och citronpeppar.
Sätt i ugn på 150 grader i cirka 15-20 minuter.
Romsås
Blanda ihop alla ingredienserna till romsåsen.
Smaka av med salt och peppar. Om den blir lite tjock tillsätt lite vatten.
Duchessetoppar
Koka skalad potatis och pressa ner i en bunke eller blandare.
Häll i äggula, smör och grädde. Rör om. Smaka sedan av med salt och peppar.
Lägg moset i spritspåse och spritsa toppar eller rosor på ett bleck.
Sätt i ugn på 200 grader ca 8-10 minuter tills potatisen får fin färg.
Tips! Toppa rätten med lite dill.
Toppa rätten med lite dill.
Photo:
Findus
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria