Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
125 g | Sugarsnaps | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
Parmesangratinerad kyckling | ||
2 clove | Vitlök Vanlig | |
150 g | Parmesanost | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Kycklingfile | |
1 tsp | Salt | |
Till servering | ||
250 g | Bulgur |
Kyckling: Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form.
Riv osten och blanda ihop med creme fraiche i en bunke.
Pressa i vitlöksklyftorna och tillsätt salt och svartpeppar.
Täck kycklingen med ostblandningen och sätt in i ugnen ca 20 min.
Koka bulgur enligt anvisning på paketet.
Grovhacka isbergssalladen, klyfta tomaterna och dela sugersnapsen på längden.
Blanda samman alla grönsaker i en skål och ringla över lite olja och vinäger.
Servera kycklingen med bulgur och grönsalladen.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt