Skip to main content
Parmesangratinerad kyckling

Parmesangratinerad kyckling

40 minEasy
291,20 kr
4 portions 45,72 kr per portion
Familjematkassen v21

Sallad
125 gSugarsnaps
0,5 pc.Isbergssallat
2 pc.Vanliga Tomater
Parmesangratinerad kyckling
2 cloveVitlök Vanlig
150 gParmesanost
3 dlCreme Fraiche Naturell
1 krmSvartpeppar Malen
600 gKycklingfile
1 tspSalt
Till servering
250 gBulgur
Instructions
1

Kyckling: Sätt ugnen på 200 grader.

2

Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form.

3

Riv osten och blanda ihop med creme fraiche i en bunke.

4

Pressa i vitlöksklyftorna och tillsätt salt och svartpeppar.

5

Täck kycklingen med ostblandningen och sätt in i ugnen ca 20 min.

6

Koka bulgur enligt anvisning på paketet.

7

Grovhacka isbergssalladen, klyfta tomaterna och dela sugersnapsen på längden.

8

Blanda samman alla grönsaker i en skål och ringla över lite olja och vinäger.

Servera kycklingen med bulgur och grönsalladen.