Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Avokado | |
600 g | Sejfile | |
1 kg | Långkornigt Ris | |
100 g | Mangold | |
100 g | Fetaost | |
1 pc. | Lime |
Tina fisken.
Sätt ugnen på 200°C.
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skär fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ugnssäker form. Salta och peppra fisken. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.
Skala mangon med potatisskalare. Skär fruktköttet i bitar.
Gör en dressing av pressad limesaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Blanda dressingen med mangon.
Bryt fetaosten i bitar. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär den i bitar. Blanda fetaost, avokado och mangoldskott med mangon.
Servera torsken med riset och salladen.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana