Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
1 pc. | Citron | |
10 pc. | Aprikoser Torkade | |
1 tsp | Spiskummin | |
4 pc. | Kycklingfile | |
1 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Zucchini | |
3 dl | Bovete Helt | |
1 tsp | Honung |
Sätt ugnen på 225°C.
Kyckling: Dela kycklingfiléerna på längden. Krydda med spiskummin, salta, peppra och bryn runtom i olivoljan.
Stek kycklingen mitt i ugnen ca 15 minuter. Kontrollera att kycklingen är klar genom att skära i den. Är köttsaften klar och genomskinlig är kycklingen färdigstekt.
Riv skalet av citronen och blanda med yoghurt och honung. Smaka av med salt och peppar.
Bulgursallad: Strimla aprikoserna och koka dem med bulgur enligt anvisningen på förpackningen.
Dela zucchinin på längden och skär bort kärnhuset. Skär den sedan i bitar.
Skala och strimla rödlöken.
Stek zucchini och rödlök mjuk i resten av olivoljan. Blanda sedan grönsaksfräset med kokt bulgur och citronsaft.
Servera kycklingen med bulgursallad och citronkräm.
1 Bovete Helt EKO/KRAV Saltå Kvarn
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel