Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fläskfilé | ||
1 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Fläskfilé | |
Getostcremé | ||
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
150 g | Getost, Chevre | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Grönsaker | ||
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja | |
40 g | Pinjenötter | |
250 g | Sparris Färsk | |
0,5 pc. | Färsk timjan | |
10 pc. | Morötter | |
0,5 pc. | Rosmarin - färsk |
Sätt ugnen på 200 grader. Skala morötterna och skär i långa klyftor. Skär bort nedersta delen på stjälken på sparrisen. Dela sparrisen i två delar.
Lägg morötter och sparris i en ugnsform. Salta och peppra. Häll över olivolja. Strö över örtkvistarna.
Rosta i ugnen i ca 20 minuter. Strö över pinjenötter och flytta upp formen och stek tills nötterna fått lite färg.
Crèmen: Mosa ihop getost med crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
Putsa filén och skär i 1,5 cm tjocka skivor. Stek i smör, salta och peppar. Servera filébitarna med morötter och getostcrème.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 567,
Protein (g) 37,
Fett (g) 37,
Kolhydrater (g) 17,
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria