Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Strösocker | |
1,5 tsp | Vaniljpulver | |
2 pc. | Ägg | |
1 tsp | Bakpulver | |
0,5 dl | Valnötter | |
3,5 dl | Vetemjöl | |
5 pc. | Banan | |
100 g | Smör |
Värm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en avlång brödform.
Vispa smör och socker med en elvisp tills det är vitt och krämigt.
Skala och mosa 4 av bananerna. Vispa först ner äggen i sockersmeten och sen de mosade bananerna.
Blanda i resten och häll över smeten i formen.
Skala och dela slutligen den sista bananen på längden och lägg med snittytan uppåt ovanpå smeten.
Grädda i 40–60 minuter tills brödet är gyllenbrunt.