Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Kycklingfile Fryst | |
1 pc. | Gul Paprika | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 krm | Chiliflakes | |
1 pc. | Röd Paprika | |
250 g | Körsbärstomater | |
150 g | Majskorn | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Mango Chutney | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Plocksallat | |
1 tbsp | Chilisås Original | |
10 pc. | Rädisor | |
1 krm | Salt | |
2 tsp | Citronjuice - råpressad |
Salta o peppra kycklingen. Stek i olivolja. Plocka salladsbladen. Skölj och skär paprika o gurka i mindre bitar. Skölj rädisor o tomat. Häll av majsen. Skiva kycklingfiléerna.
Blanda yoghurt, citronsaft, mango chutney, chilisås, chili flakes, salt o peppar.
Servera salladen med dressing.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt