Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Salt | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 pc. | Kryddmix Tandori | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
1 pc. | Citron | |
2 tbsp | Olivolja | |
250 g | Körsbärstomater | |
0,5 L | Vatten | |
300 g | Kycklingfile | |
400 g | Romansallat | |
400 g | Broccoli Färsk |
Behövs bönsallad också.
Sätt ugnen på 200 grader. Marinera kycklingen i tandorikrydda och vatten 5 min. Genomstek kycklingen mitt i ugnen på plåt med bakungspapper i 20 min. Låt den vila i 5min innan den skärs upp. Skölj och skär broccolin i buketter. Koka dem i saltat vatten 4min. Häll av ock skölj i kallt vatten för att avstanna kokningen. Häll av och skölj bönsalladen med matvete i kallt vatten. Skrubba citronen i ljummet vatten. Riv skalet och pressa 3 msk juice. Blanda bönsallad med matvete citronskal och juice salt o peppar. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Skölj och strimla romansalladen. Plocka o finhacka myntan. Tillsätt broccoli tomater sallad och mynta till bönsalladen. Skiva kycklingen. Servera den med bönsallad och en klick matyoghurt
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria