Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Lagerblad | |
80 g | Morötter, (2 st) | |
400 g | Laxfilé Fryst | |
1,5 pc. | Rödlök | |
1 tsp | Cayennepeppar | |
1,5 tbsp | Skaldjursfond | |
0,25 g | Saffran | |
1 tbsp | Olivolja | |
500 g | Passerade Tomater, (5 dl) | |
8 dl | Vatten | |
1 pc. | Röd Paprika | |
20 g | Dill - fryst | |
2 clove | Vitlök |
Skär löken i bitar. Finhacka vitlöken. Skär paprikan i små bitar. Skala och skär morot i bitar.
Fräs löken och vitlöken i lite olja. Tillsätt paprikan och morotsbitarna. Lägg resten av ingredienser i en kastrull utom fisk. Låt koka 15 minuter.
Skär fisken i bitar och låt koka med i soppan de sista 5 minutrarna. Smaka av med salt och cayennepeppar. Dekorera med dill.
Photo:
Katja Kristoferson
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Hummerfond 180ml Touch of Taste