Skip to main content
Fisksoppa med tomat

Fisksoppa med tomat

30 minEasy
291,40 kr
4 portions 25,63 kr per portion
Fisksoppa m tomat, potatis och morot.

2 tbspOlivolja
200 gTorskfilé Fryst
1 dlVispgrädde
1 pc.Gul lök
1 pc.Morötter
1 tbspFisksås - Asiatisk
3 pc.Potatis Fast
200 gLaxfilé Fryst
300 mlKrossade Tomater
6 dlVatten
2 tbspVetemjöl
1 pc.Fiskbuljong
Instructions
1

Finhacka löken. Skala och skär moroten i små tunna stavar. Lägg lök och morötter i en tjockbottnad gryta och tillsätt lite olja, och låt dem ta färg. Skala och tärna potatisen. Pudra med vetemjöl och tillsätt vattnet, en buljongtärning, fisksås, potatisen och de krossade tomaterna. Låt småkoka i ca 15 min. Lägg i fisk och grädden. Låt koka i ca 5-10 min, tills fisken och potatisen är färdig. Servera med bröd.