Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Olivolja | |
200 g | Torskfilé Fryst | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Morötter | |
1 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
3 pc. | Potatis Fast | |
200 g | Laxfilé Fryst | |
300 ml | Krossade Tomater | |
6 dl | Vatten | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
1 pc. | Fiskbuljong |
Finhacka löken. Skala och skär moroten i små tunna stavar. Lägg lök och morötter i en tjockbottnad gryta och tillsätt lite olja, och låt dem ta färg. Skala och tärna potatisen. Pudra med vetemjöl och tillsätt vattnet, en buljongtärning, fisksås, potatisen och de krossade tomaterna. Låt småkoka i ca 15 min. Lägg i fisk och grädden. Låt koka i ca 5-10 min, tills fisken och potatisen är färdig. Servera med bröd.
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Krossade Tomater 390g Garant