Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Lax och potatis | ||
600 g | Laxfilé | |
4 tsp | Fisksås - Asiatisk | |
900 g | Färskpotatis | |
Sås | ||
50 g | Smör | |
1 tsp | Vetemjöl | |
2 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Italiensk Örtagårdsbuljong | |
2 dl | Standardmjölk |
Sätt ugnen på 125 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form, och pensla på fisksåsen och salta lätt filéerna. Sätt i i ugnen i ca 40 min.
Skrubba potatisen och koka i saltat vatten, ca 20 min.
Smält smör i en kastrull. Rör ner mjölet och häll på mjölken. Låt såsen koka upp och lägg sedan buljongen. Rör hela tiden och låt det små puttra. Rör ner creme fraichen mot slutet.
Servera med en sallad.
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Örtgården Italienska örter Knorr