Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Osttäcke | ||
2 dl | Vispgrädde | |
2 krm | Salt | |
2 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Vetemjöl | |
1 krm | Svartpeppar | |
Fyllning | ||
2 krm | Svartpeppar | |
1,5 tsp | Curry | |
1 dl | Tomatketchup | |
1,5 dl | Persilja - fryst | |
100 g | Rökt Skinka | |
1 dl | Tomatpuré | |
1 dl | Syltlök | |
3 pc. | Gul lök | |
200 g | Färska champinjoner | |
2 clove | Vitlök | |
500 g | Blandfärs | |
3 krm | Salt | |
Pajdeg | ||
100 g | Mat & Bak Smör Osaltat | |
1 pc. | Ägg | |
2 tbsp | Vatten | |
1,5 dl | Riven Ost | |
2,5 dl | Vetemjöl |
Pajdeg: Blanda smör, vetemjöl och den rivna osten tillsammans med vattnet i en matberedare. Kläm ut i en form med högre kant och pensla med uppvispat ägg, nagga och förgrädda i ugnen på 200 grader i 10-12 min.
Fyllning: Fräs köttfärsen, sedan lök, vit och champinjoner. Blanda samman alla ingredienserna och fördela fyllningen i det förgräddade pajskalet.
Osttäcke: Vispa grädden och rör ner mjölet och äggulorna. riv osten och blanda med gräddröran, smaka av med salt och peppar. Bred täcket över fyllningen och grädda i 200 grader i ca 20-25 min
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria