Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
0,5 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Chilifrukter | |
2 dl | Hönsbuljong | |
600 g | Kycklingfile | |
2 tbsp | Smör | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
Salsa | ||
1 pc. | Lime | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
1 tbsp | Koriander - färsk | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Rödlök | |
2 pc. | Avokado | |
Bröd | ||
1 pc. | Tortilla |
Strimla kycklingen, marinera i limesaft en stund.
Blanda under tiden salsan, smaka av med salt och peppar.
Stek de avrunna kycklingbitarna helt igenom i fettet med vitlök och chili.
Lägg upp på varmt fat, koka ur pannan med buljongen och häll över köttet. Värm tortillias, fyll med kyckling, salsa och sallad. vik ihop och njut!
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria