Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vitlökskräm | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
BBQ marinad | ||
2 dl | Rött matlagningsvin | |
1 tbsp | BBQ-sås Hickory | |
3 tbsp | Rödvinsvinäger | |
3 g | Kanel Hel | |
2 tbsp | Farinsocker | |
600 g | Oxfilé |
Blanda alla ingredienser till marinaden i en kastrull. Koka upp och låt svalna. Smaka av med salt och peppar. Lägg köttet i dubbla plastpåsar, häll på marinaden och låt marinera minst 30 minuter. Blanda alla ingredienser till vitlökskrämen, smaka av med salt och peppar. Grilla köttet på medelvärme 3-4 minuter på varje sida eller tills inner temperaturen är 55° (rödrosa) eller 60° (rosa). Vid 65° är köttet genomstekt, vänt flera gånger. Låt köttet vila under lock eller smörpapper i ca 5 minuter innan det serveras. Servera oxfilén med krispig grönsallad, vitlökskräm och rostad färskpotatis.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant
1 Sås BBQ Smokey Hickory 365g Santa Maria
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko