Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Isbergssallat | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
1 dl | Bladpersilja - färsk | |
1 package | Mynta - färsk | |
3 tbsp | Olivolja | |
400 g | Matvete | |
1 tsp | Salt | |
1 tsp | Citronjuice - råpressad |
Skölj matvete och låt det rinna av i en sil. Rör ut salt i saften från citron i en rymlig salladsskål, och tillsätt sedan olivolja. Rör ner vetet. Skölj grönsaker och örter och torka dem (gärna med en salladsslunga). Plocka persilje- och myntablad från stjälkarna. Dela salladsblad i munsbitar eller skär i strimlor. Skär tomater i bitar, ca 1/2 centimeter stora. Blanda alla grönsaker med matvetet och servera genast för att bibehålla mynta- och salladsbladens fräschör.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt