Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Zuccinispagetti | ||
2 pc. | Zucchini | |
Köttbullar | ||
600 g | Köttfärs | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Ägg | |
0,5 pc. | Gul lök | |
Sås | ||
1 tbsp | Tomatpuré | |
4 dl | Matlagningsgrädde | |
2 tbsp | Kinesisk soja |
Blanda husk och vispgrädde så det blir klumpfritt, låt svälla i 10 minuter. Tillsätt en vattenskvätt om det blir för tjockt.
Skala och finhacka löken.
Blanda köttfärsen med ägg, lök, salt, peppar och huskblandningen. Forma färsen till köttbullar. Bryn köttbullarna i smör och lägg över dem i en gryta eller traktörpanna.
Sås: Rör ihop tomatpuré, vispgrädde, soja och fond. Låt puttra i ca 3 minuter. Häll såsen över köttbullarna och låt puttra på svag värme i ca 10 minuter.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge