Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Botten | ||
2 tbsp | Sötningsmedel | |
100 g | Smör | |
200 g | Hasselnötter | |
Topping | ||
0,5 dl | Sötningsmedel | |
7 pc. | Gelatinblad | |
400 g | Färskost Naturell | |
250 g | Hallon Frysta | |
5 dl | Vispgrädde |
Botten Lägg nötterna i en matberedare och mixa till ett grovt mjöl.
Smält smöret i en kastrull och blanda med mjöl och sukrin.
Bred ut hasselnötsmassan i en form med löstagbar kant och platta ut den.
Ställ kallt.
Fyllning Lägg gelatinbladen i lite vatten.
Häll grädde i en skål och vispa den fluffig.
Tillsätt färskosten, sukrin och hjortron.
Blanda ihop ordentligt och häll smeten i formen.
Ställ in i frysen i 4 timmar.
Ta ut en halvtimme innan servering och dekorera med en förpackning blandade frysta bär.
2 Färskost Original 21% 200g Philadelphia