Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Rödkålsslaw | ||
300 g | Rödkål Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 pc. | Citron | |
1 tsp | Honung | |
1 krm | Salt | |
Ingefärspicklad gurka | ||
1 tsp | Färsk ingefära | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
1 tbsp | Vatten | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 tsp | Honung | |
1 tbsp | Vitvinsvinäger | |
Burgare | ||
1,5 tbsp | Olivolja | |
560 g | Vegetariska produkter | |
0,5 pc. | Romansallat | |
200 g | Hamburgerbröd | |
0,5 pc. | Rödlök |
Ingefärspicklad gurka: Skölj och skiva gurkan tunt. Skala och riv ingefära. Blanda samman i en skål och tillsätt vinäger, honung, salt och vatten. Blanda om och låt stå till servering.
Rödkålsslaw: Skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Blanda i en skål med creme fraiche, honung och citronskal- och saft från en 1/2 citron. Smaka av med salt och peppar.
Burgare: Värm Oumphen på medelvärme i lite olja ca 3-4 min under omrörning.
Skala och strimla löken och skölj 4 salladsblad.
Montering: Montera burgarna med salladsblad, Oumph, rödlöksskivor och rödkålsslaw. Toppa med den ingefärspicklade gurkan.
Rekvisita: Gerbera
Näringsvärde: 407 kcal, 24 g protein, 23 g fett, 39 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko