Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Kalvfond Buljong | |
1 pc. | Ägg | |
500 g | Vitkål | |
1 tbsp | Lingon | |
1 tbsp | Örtsalt | |
2 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Japansk soja | |
250 g | Cottage cheese Naturell | |
1 pc. | Gul lök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Smör | |
600 g | Blandfärs |
Stek Lök & Vitkål i smör, detta tills Kålen fått färg, salta efter smak
Blanda Köttfärs, Ägg, Keso, Trocomare örtsalt, en skvätt grädde, peppar och salt i en skål
Blanda Kål & Köttfärs blandning i en ugnsform, gör rutor
Häll Grädde, Buljong, Kalvfond och Soya i stekpannan, låt koka upp, smaka efter behag
i formen (detta för att såsen ska blandas bättre med Färsen)
Häll sås från stekpannan över Kål & färs blandningen
In i ugnen i ca 45 minuter, Tills den fått fin färg
Servera med råa lingon
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria