Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Rotselleri | |
2 krm | Svartpeppar | |
300 g | Gösfile | |
1 dl | Vatten | |
1 tbsp | Dill - färsk | |
2,5 dl | Matlagningsvin Vitt | |
1 kg | Potatis Fast | |
50 g | Smör | |
200 g | Morötter | |
300 g | Laxfilé Fryst | |
400 g | Hela Tomater Konserverade | |
2 dl | Vispgrädde | |
0,5 pc. | Purjolök | |
200 g | Räkor i Lake | |
1 tsp | Salt |
Riv morötter och selleri grovt och strimla purjolöken. Koka grönsakerna i 1 dl vatten med 1 msk smör i 2 minuter. Häll upp tomaterna och grädde i en stor kastrull. Skär fisken i 2 cm tjocka skivor och lägg dem bland tomater och grädden. Krydda med salt och peppar. Tillsätt de kokta grönsakerna, vinet och resten av smöret. Låt sjuda på mycket svag värme i ca 5 minuter. Rör inte om för mycket. Lägg i de skalade räkorna och låt allt bli genomvarmt utan att koka. Strö över finhackad dill. Om du vill kan du servera det med nykokt potatis.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Gösfilé Fjällad med Skinn Bergfalk
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt