Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
6 dl | Vatten | |
4 tbsp | Tomatpuré | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Torkad oregano | |
15 dl | Mellanmjölk | |
500 g | Lasagneplattor | |
1,5 krm | Muskot Malen | |
1,5 pc. | Köttbuljong | |
1 tbsp | Basilika - torkad | |
500 g | Nötfärs | |
3 dl | Riven Ost | |
2 dl | Vetemjöl | |
2 pc. | Gul lök | |
75 g | Mat & Bak Margarin | |
3 pc. | Morötter |
<< KÖTTFÄRS >> Riv lök och morötter Fräs i stekpanna så morötter blir gyllenbruna Lägg i köttfärs Tillsätt krossade tomater och tomatpure Häll i vatten samt buljontärningar Koka upp och låt småputtra under lock i 45 minuter (rör om då och då)
<< BECHAMELSÅS >> Smält margarin i kastrull Tillsätt vetemjölet Häll i mjölken lite åt gången och rör om så att förblir slät Koka upp Tillsätt salt, peppar och muskot
<< I LASAGNEFORMEN >> Botten: Bechamelsås Mitten: Lasagneplattor Köttfärs Bechamel Ost
2 Krossade Tomater 390g Garant