Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök Färsk | |
100 g | Färsk bladspenat | |
3 dl | Matlagningsgrädde | |
1 tsp | Salt | |
1 tsp | Flytande Smör | |
75 g | Soltorkade Tomater | |
500 g | Kycklingfile Fryst | |
1 krm | Svartpeppar | |
500 g | Tagliatelle |
Koka pastan Skär kycklingen i små bitar Skala och hacka löken Grovstrimla de soltorkade tomaterna Rensa kycklingen och dela upp i mindre bitar Rör i vitlök, tomater och grädde och låt småputtra i några minuter Lägg i kycklingen och sista spenaten
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria