Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Saffran | |
300 g | Laxfilé Fryst | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 pc. | Dill - färsk | |
400 g | Torskfilé Fryst | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 dl | Vatten | |
200 g | Räkor Skalade | |
1,5 tsp | Salt | |
2,5 dl | Matlagningsvin Vitt | |
1 clove | Vitlök | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1 tbsp | Flytande Smör | |
1,5 pc. | Fiskbuljong | |
300 g | Delikatesspotatis | |
1,5 tsp | Tomatpuré | |
0,5 pc. | Purjolök |
Smält smör, fräs lök och strimlad purjolök Pressa vitlöken Blanda i tomatpuren, salt, timjan och basilika. Fräs detta en kort stund. Tillsätt vin och buljontärning, koka ett par minuter. Häll i grädde, creme fraiche, vatten och saffran. Sjud i 15 minuter. Dela fisken i mindre bitar, lägg dem i grytan och sjud i ca 4 minuter (ev längre) Tillsätt räkor. Hetta upp och njut med ett gott glas vitt vin
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt