Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Balsamvinäger | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
3 dl | Krossade Tomater | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
1 pc. | Vanliga morötter | |
1 dl | Kalamataoliver | |
1 dl | Bladpersilja - färsk | |
200 g | Skruvpasta | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
2 tbsp | Torkad oregano | |
2 tsp | Salt | |
100 g | Fetaost | |
1 dl | Pumpakärnor | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 tbsp | Smör | |
1 dl | Kidneybönor | |
1 pc. | Rödlök |
Skär de färska tomaterna i bitar (eller använd de krossade tomaterna)
Fräs rödlöken och vitlöken i olja och smör på svag värme tills de mjuknar
Tillsätt morot, tomatpuré, paprikapulver och oregano.
Häll på tomaterna och låt såsen koka ihop i ca 15 minuter. Smaka av med salt, balsamvinäger och några varv med pepparkvarnen.
Lägg upp skivad gurka, oliver, fetaost, pumpafrön (rostade) och bladpersilja i olika skålar.
Servera med pastaskruvar.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana