Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 pc. | Saltgurka | |
1 dl | Rårörda Lingon | |
Sås | ||
1 tbsp | Vetemjöl | |
1 tbsp | Kinesisk soja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Gelé Vinbär | |
Potatismos | ||
1 tsp | Salt | |
1 kg | Mandelpotatis | |
1 dl | Mjölk | |
50 g | Smör | |
Pannbiff | ||
1 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Sirap | |
0,5 dl | Ströbröd | |
1 dl | Vispgrädde | |
600 g | Nötfärs | |
1 pc. | Ägg |
Fräs löken mjuk i en stekpanna med lite smör. Blanda löken i ströbrödet, slå över grädde eller köttbuljong och låt det svälla några minuter.
Blanda färs, ägg, sirap,lök, salt och peppar med brödblandningen. Gör en liten provbiff, stek den och smaka av om det behövs mer salt. Låt den färdiga färsen stå i kylen 15 minuter så smaken mognar. Forma och stek fyra stora eller åtta små pannbiffar i smör på medelhög värme.
Servera med potatismos, rårörda lingon och något gott aromsmör. Tillagningstid: Pannbiffar 40 minuter
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt