Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Balsamvinäger Eko | |
500 g | Aubergine | |
1 tbsp | Tomatpuré Eko | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Vatten | |
1 tsp | Salt | |
4 clove | Vitlök | |
400 g | Rigatoni | |
400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
1 tsp | Honung Flytande | |
250 g | Mozzarellaost | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 tbsp | Olivolja |
Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Skala och tärna auberginen i stora bitar. Plocka basilikabladen och finstrimla stjälkarna. Hetta upp olja i en gryta eller stekpanna och stek auberginen tills den har fått fin färg, ca 5 min. Salta och peppra.
Tillsätt vitlök och tomatpuré, stek ytterligare någon minut. Häll i tomaterna, basilikastjälkarna, vinäger och honung, låt småputtra ca 4 min. Riv den ena mozzarellaosten i bitar och låt smälta ner i såsen under omrörning.
Koka pastan någon minut kortare än vad som angivits på förpackningen. Ta 1 ½ dl av kokvattnet och blanda ner i tomatsåsen. Häll av pastan och vänd ner i såsen. Toppa med den andra mozzarellaosten i bitar och basilikabladen.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
2 Mozzarella 125g Michelangelo