Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Räkor i Lake, (1 dl) | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
100 g | Musslor i Lake, (1 dl) | |
0,5 g | Saffran, (1 paket) | |
2 krm | Chiliflakes | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
200 g | Laxfilé Fryst | |
5 dl | Vatten | |
200 g | Torskfilé Fryst | |
2 dl | Krossade Tomater | |
1 clove | Vitlök | |
2 tbsp | Hummerfond Buljong |
Strimla fänkålen och riv vitlöken.
Fräs tillsammans med saffran och häll på krossade tomater, fond, vatten och creme fraiche. Låt koka ihop en liten stund.
Krydda med chili efter smak.
Dela fisken i klyftor och lägg i grytan. Låt sjuda några minuter, lägg sist i räkor och musslor.
Photo:
Anna Björsson
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Krossade Tomater 390g Garant