Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
300 g | Äggnudlar | |
Huvudingrediens | ||
2,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,2 dl | Flytande Smör och Margarin | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
750 g | Kycklingfile | |
2 tbsp | Kycklingfond | |
1 tsp | Salt | |
1 tsp | Sambal Oelek |
Sätt på ugnen 200C. Skärfiléerna i bitar (inte för små).
Bryn bitarna i smör (så att de får en stekyta) Plocka ur bitarna och lägg dom i en ugnsfast form.
Häll i grädde & Creme Fraiche i stekpannan. Rör ner sambal oelek och kycklingfonden. Låt det puttra upp under omrörning.
Häll över kycklingen i den ugnsfasta formen. Ställ in i ugnen 200 grader, 20-25 min.
Sätt på vatten i en kastrull (nudlar). Koka nudlar (nudlar tar kort tid).
Servera med sallad eller wokade grönsaker.
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt