Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Remoulasås | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 tbsp | Ättiksgurka | |
1 dl | Gräddfil | |
2 tbsp | Kapris | |
1 tsp | Citron | |
1 tsp | Dijonsenap | |
1 tsp | Worcestersås | |
1 tsp | Salt | |
2 dl | Majonnäs | |
0,5 dl | Gräslök - fryst | |
Huvudingredienser | ||
1 tsp | Svartpeppar | |
1 dl | Ströbröd | |
6 pc. | Rödspättafile | |
0,5 dl | Vetemjöl | |
1 pc. | Ägg | |
1 tsp | Salt | |
Tillbehör | ||
12 pc. | Potatis |
Tina rödspättan.
Tillaga Remouladsåsen.
Tag tre tallrikar/fat och lägg mjöl, vispat ägg och ströbröd på. Doppa fisken i var och en för att skapa paneringen.
Koka eller stek potatis.
1 Svartpeppar Grov Mellanburk 59g Santa Maria
1 Worcestershire Sauce 150ml Lea&Perrins
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria