Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Huvudingredienser | ||
100 g | Getost, Chevre | |
1 dl | Vatten | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
750 g | Kycklingfile | |
2 clove | Vitlök | |
0,5 pc. | Hönsbröstfilé | |
Tillbehör | ||
250 g | Klyftpotatis Fryst |
Sätt på båda ugnarna, en på 200C och en på
Tina filén och skär den i normalstora bitar. Stek så den får färg och lägg i ugnsfast form.
Koka upp creme F, grädde och vatten i stekpannan. Smula i buljong och den rivna osten. Rör om tills osten smält, smaka av med pressad vitlök, salt och peppar.
Häll över och tillaga i ugnen på 200C i 20 min. Sätt i klyftpotatisen i den varma ugnen. Gör sallad.