Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
750 g | Klyftpotatis Fryst | |
Huvudingredienser | ||
2 tbsp | Olivolja | |
8 slice | Formfranska | |
750 g | Kycklingfile | |
125 g | Mozzarellaost | |
100 g | Färskost Smaksatt | |
Mögelostsås | ||
100 g | Blåmögelost | |
2 dl | Gräddfil | |
Marinad | ||
0,5 dl | BBQ-Sås | |
0,5 dl | BBQ-sås Hickory | |
1 tsp | Salt | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 krm | Tabasco |
(Marinad) Blanda marinaden och lägg den strimlade kycklingen däri. Låt stå i minst 15 min. Ju längre ju bättre.
(Stek kycklingen) Sätt på ugnen på 225C och lägg in potatisen. Stek kycklingen i ca 10 min i marinaden. Öppna ostpaketet och låt osten rinna av. Skär brödet i halvor och stek på i smör.
Skär osten i skivor. Bred vitlökssmör på brödet och lägg ihop dem två och två med kyckling samt mozarella emellan. Sätt en tandpetare i brödet för att hålla ihop det.
Servera med sallad och klyftpotatis
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Färskost Vitlök & Örter 20% 200g Philadelphia
1 Sås BBQ Smokey Hickory 365g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt